Löwengrip - til håret

Löwengrip tilbyr produkter av ypperste kvalitet som er tilpasset alle typer hår og hodebunn, til og med de mest sensitive og gir fuktighet, beskyttelse, bekjemper flass, bygger volum og styler håret. 
Löwengrip - umiddelbare og langvarige resultater, med et lekkert design som er klassisk og rent – og kan pryde hyllen på badet.

LONG LASTING

Fargebevarende og beskyttende hårpleieserie som gjør at følelsen av nyvasket hår holder seg lengre. Beskytter mot frie radikaler, UV-stråler og har forebyggende effekt på framtidige skader. Serien er utviklet for normalt og kjemisk behandlet hår.

THE CURE

Beskyttende og reparerende hårpleieserie som gir nærig til skadet eller kjemisk behandlet hår. Kvaliteten til hårstråene blir gjenopprettet, hodebunnen får intensivt med fukt og håret får tilbake sin glans. Serien er utviklet spesielt for skadet og kjemisk behandlet hår.

BLONDE PERFECTION

Blonde Perfection er en hårpleieserie som effektivt nøytraliserer varme og gule toner. Rik på antioksidanter som beskytter håret mot UV-stråler og eksternt stress. Produktene er mykgjørende, fuktighetsgivende og gir håret glans. Kan også ha effekt på mørkt hår.

ANTI-DANDRUFF - SENSITIVE

Mild og skånsom hårpleieserie for sensitiv hodebunn. Produktene inneholder Piroctone olamine som bekjemper flass, reduserer kløe og irritasjon, samtidig som hodebunnens naturlige balanse gjenopprettes. Peppermynteolje har en beroligende, kjølende effekt og øker hodebunnens sirkulasjon.

STYLING & TEXTURE

Hårpleieserie som bygger tekstur, volum og forbereder håret for styling mens du dusjer. Beriket med beskyttende og reparerende protein som forbederer hårets kvalitet, fjerner døde hudceller og stimulerer hårveksten.

DEEP CLEANSING

Deep Cleansing er en hårpleieserie som fjerner urenheter, kjemikalier og rester fra hårprodukter ved hjelp av micellar teknologi, uten å fjerne fukt fra hår og hodebunn. Produktene rengjør i dybden og gjenoppretter balansen som gir håret nytt liv med en frisk, ren og balansert følelse som holder lenge. Brukes 1-2 ganger i måneden.

STYLING

Multifunksjonelle produkter som forenkler og effektiviserer hårstylingen. De innovative formlene er skånsomme og beskyttende, samtidig som de former håret. Produktene gir håret et langvarig resultat, og passer alle typer hår og hodebunn.

Oppdatert 22.05.2020