Fast Track - Ned i vekt med dokumentert effekt

Vektøkning og overvekt oppstår når fettcellene i kroppsvevet spesielt rundt mage og lår, øker i størrelse. Denne økningen skyldes at overskuddsenergi i form av fett lagres i fettcellene slik at de blir større. Når man er overvektig har man flere modne fettceller i kroppen, som vil si at når man legger på seg øker antall modne fettceller, disse fettcellene fylles opp av fett, og øker i størrelse. Antall fettceller etter en vektøkning kan ikke endres, men man kan gjøre noe med størrelsen på de og i tillegg minimere dannelsen av nye modne fettceller, ved hjelp av Fast Track!

Fast Track er et hjelpemiddel for deg som vil gå effektivt og raskt ned i vekt. Fast Track er et helt naturlig kompleks av 3 botaniske ekstrakter fra Gurkemeie, Moringa og Karritre som er brukt i tradisjonell medisin gjennom århundrer. Sammen hemmer de dannelsen av nye modne fettceller i kroppen, samtidig som opphopningen av eksisterende fettceller minimeres. Dette fører til at færre modne fettceller dannes, og at de eksisterende fettcellene blir tynnere - som resulterer i en effektiv vektnedgang på en naturlig måte! Fast Track har ingen kjente bivirkninger. 

Områdene rundt mage og hofter defineres ofte som de problemområdene hvor det er vanskeligst å bli kvitt de ekstra kiloene. Fast Track har dokumentert virkning på disse problemområdene fra 2 ulike kliniske vitenskapelige studier. Studiene viste at et inntak av Fast Track bidro med å redusere midje- og hoftemål på en mer effektiv måte enn kun ved hjelp av diett og trening. Fast Track er basert på mer enn 5 års forskning og virkningsmekanismen i det patenterte botaniske komplekset i fast Track, Slendacor™, er dokumentert i 3 ulike vitenskapelige studier. Disse er publisert i anerkjente vitenskapelige tidsskrifter; Food and Nutrition Sciences (2011), Lipids in Health and Disease (2012) og Diabetes, Obesity and Metabolism (2018). Resultatene fra studiene viste en signifikant vektnedgang. 

Oppdatert 30.04.2020