Pleie til håret

Hvem ønsker seg vel ikke et sunt og velstelt hår? Dette krever regelmessig pleie.
En sjampo og balsam tilpasset din hårtype, er en god start. En hårkur er et stjerneprodukt som bør få plass i hårpleien din. En hårkur tilfører håret næring og fuktighet og gjør det mykere og sunnere.
Husk at hårkur skal påføres etter sjampo men før balsam. Spesielt om du har langt hår, eller om du bruker mye styling og varmeredskaper bør du kure håret regelmessig. Sjampo åpner skjellaget og rengjør hår og hodebunn. Avslutt med en balsam, den hjelper til med å lukke skjellaget slik at håret ser blankt og glansfult ut. I tillegg vil en balsam hjelpe håret med å holde på fuktigheten. Masser ikke balsam i hodebunnen, det kan gjøre håret fett. Velg produkter tilpasset din hårtype, slik at du oppnår ønsket effekt. Iblant trenger håret vårt ekstra omtanke. Om vinteren eller sommeren når temperaturforandringer, med kulde og varme, sliter ekstra på håret kan det være lurt å bruke hårolje for å gjenoppbygge, beskytte og tilføre fukt og mykhet til tørt, sprøtt og skadet hår.

Hos oss finner du et bredt utvalg av hårpleie for alle hårtyper og behov, enten du ønsker volum, glans, produkter til farget hår, slitt hår, tørt hår, fett hår, skal jobbe mot flass, krusete hår eller mot håravfall.
Vi har alt fra sjampo og balsam, til hårkur, hårolje og styling. Få et sunt og sterkt hår med gode produkter fra merker som Vichy, La Roche-Posay, Sebamed, Cosmica og OGX.