Cosmica Sensitive Balance

Cosmica Sensitive Balance - En mild og beroligende serie til ansiktet, spesielt utviklet for sensitiv hud. Sensitiv hud kan føles tørr, stram, være rød og kan klø. Cosmica Sensitive Balance beskytter, styrker og fukter huden i dybden.

Serien inneholder

  • Prebiotika som forbedrer hudens naturlige balanse ved å styrke de gode bakteriene på huden.

  • Panthenol som beroliger huden

  • Hyaluronsyre som fukter huden i dybden

  • Vitamin E som pleier og beskytter huden

  • Uten parfyme og tetter ikke porene.

Cosmica Sensitive Micellar Gel er en skånsom og kjølende rensegel som effektivt rengjør ansikt, øyne og lepper samtidig som den beroliger og tilfører huden fuktighet. Rensen kan vaskes av med vann eller enkelt tørkes bort. Brukes morgen og kveld.

Cosmica Sensitive Face Fluid er en lettere krem for normal til kombinert sensitiv hud. Fluid inneholder i tillegg til hyaluronsyre, panthenol og prebiotika, også E-vitamin som pleier og beskytter huden. Fluid tetter ikke porene og reduserer rødhet og irritasjon.

Cosmica Sensitive Face Cream er en mild, nærende og beroligende ansiktskrem med rik konsistens som passer for tørr til meget tørr sensitiv hud. Kremen er også perfekt for alle hudtyper i vinterhalvåret når klimaet er kaldere og huden trenger ekstra næring og mykgjørende oljer. Kremen inneholder Nordic Canola Oil som gir næring og fukter i dybden.

Cosmica Sensitive Eye Cream er en lett og mild øyekrem for det sensitive partiet rundt øynene. Øyekremen er beriket med allantoin som motvirker irritasjon og virker beroligende.

Aktive ingredienser

Prebiotika

Forbedrer hudens naturlige balanse gjennm å styrke de gode bakteriene på huden

 

 

Hyaluronsyre

Binder fuktighet og forbedrer hudens elastisitet.

 

Pantenol

Har en fuktighetsgivende og lindrende effekt på huden. Den bidrar til å beskytte huden mot irritasjon og eventuell rødhet.

 

Oppdatert 14.02.2020