La Roche-Posay til sensitiv hud

I Norge beskriver ca. 1 av 2 personer sin hud som sensitiv* Sensitiv hud er ikke en hudtype i ordets rett forstand. I virkeligheten kan man ha sensitiv hud uansett hudtype; fet/uren hud, tørr hud, svekket hud m.m Selv om flertallet beskriver sin hud som sensitiv har mange en mangelfull forståelse av fenomenet. Hva skyldes det?

 

 

Sensitiv hud er ofte en usynlig hudtilstand. Sensitiv hud kan være vanskelig å diagnostisere selv for fagfolk av en meget enkel grunn. Den kjennetegnes av det personen føler, ikke av hva dermatologen kan observere. En person med sensitiv hud kan føle at huden er mer sårbar og at den oppleves som stram, ubehagelig og med en prikkende fornemmelse.

 

Hva kan utløse en slik reaksjon? En sensitiv hud har en mer svekket hudbarriere enn normal hud, og er derfor mer utsatt for eksterne faktorer. Eksterne faktorer som endringer i temperatur, kulde og vind. En sensitiv hud kan også reagere på interne faktorer som sterkt krydret mat, valg av livsstil og psykologisk stress. For å beholde hudens velvære er det viktig å bevare hudens barrierefunksjon.

 

FAKTA OM SENSITIV HUD

>1 av 2 personer beskriver huden sin som sensitiv*

> Sensitiv hud har en mer svekket hudbarriere, og er derfor mer utsatt for eksterne faktorer.

 

 

Med TOLERIANE Sensitive lanserer La Roche-Posay en ny og forbedret formulering av sine to ikoniske produkter til sensitiv hud. Produktene gir 48 timer intens fuktighet og beroliger sensitiv hud. Samtidig hjelper produktene med å styrke hudbarrieren og beskytter dermed huden.

 

TOLERIANE Sensitive er basert på en enkel, men effektiv formulering. Produktene inneholder en høy konsentrasjon av La Roche-Posays termalske kildevann og er nå også beriket med Niacinamide (Vitamin B3). Toleriane Sensitive inneholder i illegg Ceramide, og Toleriane Sensitive Riche inneholder karitèsmør.

 

Resultaatet er to ansiktskremer til deg med sensitiv hud, eller til deg på søken etter en effektiv ansiktspleie uten parfyme. Produktene har en hypoallergen formel, og er toleransetestet under dermatologisk kontroll. De er utviklet så selv babyer** kan bruke dem.

Kilder:

* NS Gallup, Norway Skincare U & A, 2014.

** Fra 3 måneder. 

*** Inneholder ikke etanol

Oppdatert 01.12.2019