Gå til innholdGå til kassen

Hjemmelegene

Forny din resept enkelt, raskt og gratis*

Aldri har det vært enklere å fornye din resept! Tjenesten er alltid åpen, og du får svar på timen mellom kl. 09:00-21:00. Du trenger ikke laste ned en app, men bestiller rett fra nettsiden.

*Verdi 249,-

Hvordan fungerer det?

    Bestill på Hjemmelegenes nettside ved å bruke din Bank-ID

    Chat med lege gjennom et trygt chat vindu

    Du logger deg inn med BankID på Farmasiet.no for å se resepten din og bestille medisiner.

Forny ditt resept på nett
  1. Bestill på Hjemmelegenes nettside ved å bruke din Bank-ID, angi ditt legemiddel og gjennomfør bestillngen. Du trenger ikke å laste ned en app, men gjøres rett fra nettsiden.
  2. Hjemmelegene mottar bestillingen og fornyer din resept. Gjennom et Chatvindu kan du og Hjemmelegene kommunisere helt trygt dersom du har behov for å stille spørsmål. Hjemmelegene sender deg SMS-varsel når legen skriver noe til deg.
  3. Du logger deg inn med BankID på Farmasiet.no for å se resepten din og bestille medisiner. Vi leverer gratis hjem til nærmeste post i butikk eller på dør. Dersom du bor i Stor-Oslo vil du kunne velge å få medisiner gratis levert hjem på dør med Porterbuddy.

Hva slags resepter kan fornyes? 

Normalt kan alle medisiner som du står på fast fornyes, men det er opp til legen å vurdere, og det finnes noen unntak. Medisiner som er vanedannende (a- og b-preparater), og medisiner som krever spesialistoppfølging, kan ikke fornyes her. Dersom du trenger å fornye slike medisiner bør du ta kontakt med fastlegen din, eller den legen som har skrevet ut resepten i første omgang.